Products

Arcon klimaattechniek

Het is koud buiten en het regent, dan kunt u uw woning in Oosterhout en Nijmegen verwarmen met een airco. Arcon Klimaattechniek kan ervoor zorgen dat u uw huis en werkplek kunt verwarmen met een airco in Oosterhout en Nijmegen. Een airco is er namelijk niet slechts voor een verkoeling van de lucht, maar ook voor de verwarming en de verschoning van de lucht. Multifunctioneel dus, dat maakt uw airco te allen tijde nuttig. Blijf niet langer in de kou zitten.

Onze medewerkers

Professionaliteit is belangrijk. Dat zorgt er namelijk voor dat er goed werk wordt afgeleverd en u tevreden bent. Onze medewerkers zijn:
- Zelfopgeleide vakmensen;
- Snel en netjes in hun werk;
- Klantvriendelijk;
- Doorzetters.

Onze medewerkers zijn pas klaar met hun werk wanneer u, de klant, tevreden bent. Dat is een garantie die wij u bieden. U zult dit terugzien voor, tijdens en na de werkzaamheden. Wij gaan voorafgaand aan het werk met u in gesprek om uw wensen volledig in kaart te brengen. Tijdens de werkzaamheden blijven wij contact houden, zodat alles naar wens verloopt. Na de werkzaamheden evalueren wij met u of alles is verlopen zoals u dat in gedachten had.

Kwalitatieve oplevering

Als jong en energiek installatiebedrijf is bij Arcon Klimaattechniek een kwalitatieve oplevering het einddoel. Flexibiliteit, heldere communicatie en een transparante houding naar de klant toe, zijn voor ons onderdeel van ons werk. Het gaat er uiteindelijk om dat er aan uw wensen wordt voldaan. Wij zullen daarin altijd doen wat wij kunnen om dat te bereiken. Want als uw tevreden bent, zijn wij tevreden. Zo simpel is het!

Meest bekeken airco's

Mitsubishi FDUM 40 VH/SRC 40 ZSX-W1 Inbouwmodel - single-split set - 4 kW
Mitsubishi Mitsubishi FDUM 40 VH/SRC 40 ZSX-W1 Inbouwmodel - single-split set - 4 kW €2.603,02
Mitsubishi FDUM 40 VH/SRC 40 ZSX-W1 Inbouwmodel - single-split set - 4 Kw is geschikt voor ruimtes tot 140 m3, met een A++/A energielabel en een minimale geluidsdruk van 26 dB.
airco kopen Haier Tundra Plus Wandmodel - single-split set - 6,8 kW
Haier Haier Tundra Plus Wandmodel - single-split set - 6,8 kW €1.050,00
Deze Ultra moderne 6,8 kW airconditioning set wordt geleverd inclusief afstandsbediening en ingebouwde Wi-Fi. De Haier Tundra Plus airconditioning kan ongeacht de buitentemperatuur met gemak ruimtes tot 220 m³ op comfort brengen. Stil, zuinig en met ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Het binnendeel is voorzien van een elegant temperatuur display verwerkt in de binnenunit en een infrarood unit voor de communicatie met de meegeleverde afstandsbediening. De binnenunit heeft tevens de mogelijkheid het systeem te bediening met de Haier Smart Air 2 App middels de meegeleverde USB Wi-Fi module. Bediening waar en wanneer u maar wilt maakt de Haier Tundra Plus Airconditioning set tot een ongekend veelzijdige airco set.
arico kopen Haier Tundra Plus Wandmodel - single-split set - 5 kW
Haier Haier Tundra Plus Wandmodel - single-split set - 5 kW €870,00
Deze Ultra moderne 5 kW airconditioning set wordt geleverd inclusief afstandsbediening en ingebouwde Wi-Fi. De Haier Tundra Plus airconditioning kan ongeacht de buitentemperatuur met gemak ruimtes tot 175 m³ op comfort brengen. Stil, zuinig en met ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Het binnendeel is voorzien van een elegant temperatuur display verwerkt in de binnenunit en een infrarood unit voor de communicatie met de meegeleverde afstandsbediening. De binnenunit heeft tevens de mogelijkheid het systeem te bediening met de Haier Smart Air 2 App middels de meegeleverde USB Wi-Fi module. Bediening waar en wanneer u maar wilt maakt de Haier Tundra Plus Airconditioning set tot een ongekend veelzijdige airco set.
verkoelende en verwarmende airco kopen - arico kopen 	 Haier Tundra Plus Wandmodel - single-split set - 3,5 kW
Haier Haier Tundra Plus Wandmodel - single-split set - 3,5 kW €610,00
Deze Ultra moderne 3,5 kW airconditioning set wordt geleverd inclusief afstandsbediening en ingebouwde Wi-Fi. De Haier Tundra Plus airconditioning kan ongeacht de buitentemperatuur met gemak ruimtes tot 120 m³ op comfort brengen. Stil, zuinig en met ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Het binnendeel is voorzien van een elegant temperatuur display verwerkt in de binnenunit en een infrarood unit voor de communicatie met de meegeleverde afstandsbediening. De binnenunit heeft tevens de mogelijkheid het systeem te bediening met de Haier Smart Air 2 App middels de meegeleverde USB Wi-Fi module. Bediening waar en wanneer u maar wilt maakt de Haier Tundra Plus Airconditioning set tot een ongekend veelzijdige airco set.

U kunt bij ons terecht

We zijn er niet slechts voor de installatie van uw airco. Heeft u vragen? Wilt u advies? Of heeft uw airco een onderhoudsbeurt of een reparatie nodig? Ook dan kunt u bij Arcon Klimaattechniek terecht. Daarbij is geen klus ons te groot. Ons team bestaat uit enkel vakmensen, wat maakt dat we met meerdere medewerkers tegelijkertijd ergens aan de slag kunnen.

Veilig betalen

Betaal veilig en snel of achteraf.

Gratis verzending

Vanaf €125,- gratis levering

Stuur een appie!

Stel uw vraag +31 24 764 0733